petak, 30. rujna 2016.

DRAGANE TEŠIĆU - SMRT FAŠIZMU!!!


Najmorbidnija kampanja do sada zabilježena je u proteklih mjesec dana u Tuzli. Građani su po prvi puta zbunjeni. Zbog čega?

Ako hoćeš bez problema da vladaš narodom, uništi im škole i egzistenciju svedi na ucjenjivački minimum. Znači, napravi od njih ovce. SDA sa svojim partnerima u protekle skoro tri decenije svojski se potrudila da ovaj uslov ispuni do kraja. Onda, tim ovcama ponudi dobru priču i 20 – 50 KM - posao završen. Na žalost, ta taktika počinje da bude uspješna i u Tuzli.

Kec na desetku dobiju kada nađu podobnog „Srbina“ da za par stoja izleti na binu njihovog predizbornog skupa i gromoglasno izjavi kako su oni jedini zaštitnici interesa građana. Takvog jednog našli su i u Tuzli – Dragana Tešića, nadriglumca koji je godinama za svoje glumačke egzibicije uzimao lovu iz Budžeta Grada Tuzla.

Da ko pogrešno ne pomisli – u Tuzli nije teško naći Srbina. Teško je naći Srbina poltrona, moralnu lešinu, fukaru (koja dabogda da navija za Slobodu). To je Bahrudinu Hadžiefendiću i Sabahudinu Imamoviću pošlo za rukom.

Dragane Tešiću – prije samo nekoliko mjeseci skupljali smo ti novac za operaciju očiju! Izgleda da smo se zajebali, jer ti živiš u državi čija je vlast svima nama napravila blagostanje!! E pa, kada si toliki moralni mejt, možda bi bilo dobro da vratiš prevarenim ljudima pare!

Dragane Tešiću – nazivaš SDA-ovce svojim ratnim suborcima. To oni svi bili u studiju umjesto u rovu??

Dragane Tešiću – tužit ćeš Jasmina Imamovića jer je „više od pola Tuzle nazvao fašistima“?? Evo ti nekoliko fotki djeda na kojeg je tvoj kandidat ponosan. Pa dobro razmisli – šta si ti Dragane Tešiću kada podržavaš SS oficira odlikovanog najvećim odlikovanjem od strane Ante Pavelića!

Dragane Tešiću – ne seri za 200 maraka fukaro moralna i ne uvlači antifašističku Tuzlu u ralje Hadžiefendićeve ideologije za siću!

Dragane Tešiću – isti sam ti! Majka Srbijanka, otac Dalmatinac, ali za razliku od tebe ANTIFAŠISTI! I ne prodaji nam muda pod bubrege nego malo razmisli o budućnosti i egzistenciji svoje djece! Od par stoja za tvoja sranja sigurno ne mogu živjeti!


DRAGANE TEŠIĆU – SMRT FAŠIZMU!!!




Nema komentara:

Objavi komentar